Verzenden en retourneren 

 

Verzenden

Jouw bestelling wordt binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Wanneer je een bestelling plaatst boven de 100 euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Is je bestelling onder de 100 euro? Dan wordt er automatisch EUR 6,95 toegevoegd.

 

Wanneer je bestelling is verstuurd, krijg je een mailtje met daarin de tracking link om je zending te volgen. Heb je na een week nog niks ontvangen? Stuur dan een mailtje en ik kijk graag met je mee. 

 

Retourneren

Voldoet het product niet aan je verwachting? Dat is heel erg jammer! Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.

 

Om iets te retourneren, heb je een retourcode nodig. Stuur daarvoor een mail naar info@studioupendo.nl met de volgende gegevens:

  • Naam
  • Product
  • Bestelnummer
  • Reden van retourneren

 

Graag wil ik je vragen om in de verpakking te verwijzen naar de retourcode. Stuur het pakket op naar het adres dat wordt gecommuniceerd in de bevestiging. Stuur het artikel onbeschadigd terug en in een goede verpakking. Je mag de producten thuis voelen en bekijken, maar retourneer en verpak ze vervolgens netjes zoals je ze hebt ontvangen. 

 

Studio Upendo is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van het pakket tijdens het retourneren. Ik adviseer je daarom de tracking informatie te bewaren tot je het aankoopbedrag hebt ontvangen. Nadat het pakket in goede orde is ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op jouw rekening.